Comment from: dino [Visitor]
dinoNa stranici jw.org se potice da se daju prilozi jer su potrebni za gradnju dvorana u siromasnim zemljama. A u npr. postratnoj BiH kad su trebali graditi dvoranu rekli su da ce je zajednica izgraditi ali smo joj duzni otplatiti na mjesecne rate. Zatim su napravili anketu u vrijeme sastanka, da na papiru napisemo i stavimo u kovertu koliko novca smo spremni mjesecno da odvajamo za novu dvoranu. Naravno pod ushicenjem braca su pisala ikoliko mogu i koliko nemogu. Danas tu istu dvoranu zele da prodaju jer su ovi iz Zagreba(Podruznica) kupili plac van grada za novu dvoranu.Mozete zamisliti ponovno traze novac na sastanku i jos kazu ako nemate prodajte nesto vrijedno iz kuce (lokalni starjesine poticu) npr. ogrlicu nakit itd. da se da prilog za Jehovin Dom. Krajnji bezobrazluk. I tako Drustvo Kula Strazara tri puta zaradjuje na jednoj dvorani.Kako?Prvi puta kada na stranici jw.org potice na davanje priloga jer se taj novac koristi za gradnju dvorana u siromasnim zemljama.Drugi puta kada Neposredno trebaju praviti dvoranu,poticuci clamnove koliko su mjesecno spremni odvajati za dvoranu.I treci puta kada tu prodaju navodno nemaju dovoljno novca za novu da je dovrse.
13.05.13 @ 13:18
Comment from: DeProggy [Visitor]
DeProggyBudući da Jehova Bog i Isus Krist u potpunosti imaju povjerenja u vjernog i razboritog roba, ne bismo li onda i mi trebali imati povjerenja u njega? (Stražarska kula, 15.2.2009.)
-----------------------------------
A odakle im dokazi, da je tako kao što navode??
Da nisu možda dobili neki SMS sa neba ili Email u kome Bog/Krist potvrđuje to njihovo samoproklamiranje??
Ovo je čista brooklynska mitomanija, kojom su zarazili veliku večinu svojih vjernika, koji su izloženi stalnom propagandnom bombardiranju kako je WTS vidna/zemaljska organizacija sastavni dio (pored one nevidljive/nebeske) božje organizacije.
Jehovu zovu ocem, a zemaljsku organizaciju-WTS- majkom...i tako u glavama vjernika Bog postaje njihovo ekskluzivno vlasništvo.
Odgovorno tvrdim i nazivam LAŽOVOM svatkoga koji to negira, predugo sam proveo unutra(23 godine!!) da bi mi neko s tim u vezi mogao prodavati maglu.
Lijepo je o vodećima Ray Franz citirao u svojo knjizi jednog od rijetkih trenutaka njihove iskrenosti kad su priznali da "su prevareni od strane prevarenih i zavedeni od strane zavedenih"
Pozz svima od DeProgramiranog
27.05.13 @ 21:39
Comment from: admin [Member] Email
Pozdrav DeProggy i dobrodošao.

Sad kad čitam ponovno ovaj post vidim prvi citat:
Postoji mnogo razloga da imamo potpuno povjerenje u klasu roba. Prvo i najvažnije, Isus ih je imenovao nad svom svojom dragocjenom "imovinom". To je jasan pokazatelj da ima potpuno povjerenje u njih.

Po novom tumačenju da će rob biti imenovan nad svom imovinom tek nakon Velike nevolje ovaj "prvi i najvažniji" argument odnoše u vjetar :/
27.05.13 @ 21:50
« Vjerni i razboriti rob - promjena 2012Povijesni revizionizam Watchtower style (1.dio) »